Contact | Colofon | Disclaimer
 
 

Laatste nieuwsberichten

Rectivicatie ! Feestweek programma

In de Klepperman van juli 2019 staan in het programma van de Rhenoyse feestweek enkele onjuistheden in ondestaand artikel zijn die aangepast

» Lees meer

Hij is er weer... de nieuwe Klepperman!

Ben jij ook zo benieuwd wat er de komende maanden in Rhenoy te doen is? Of wil je gewoon weten wat er is gebeurd de afgelopen tijd? Lees het in de nieuwe Klepperman.

Klik HIER om de nieuwe Klepperman te lezen.

» Lees meer

Subsidie voor aanplant heggen en bomen

nieuws van de vrijwilligers van het Rhenoijsche Klompenpad:

Doe mee en plant!                                   100.000 bomen en struiken in Gelderland.

De provincie Gelderland heeft de ambitie uitgesproken om vanaf 2050 energieneutraal te zijn. Één van de concrete maatregelen om dit te realiseren is de extra aanplant van bomen en struiken. Laten we met elkaar de eerste stap zetten naar een energieneutraal Gelderland en zorgen voor de aanplant van ten minste 100.000 bomen en struiken aankomend plantseizoen.
Doet u mee? Lees hier wat de voorwaarden zijn en hoe u mee kan doen!

Voorwaarden voor deelname, actie heggen en hagen Rivierengebied Voorwaarden voor deelname actie schaduwbomen

Kijk hier voor de soortenlijst

» Lees meer

Betuwse 11 Dorpentocht 2019

 

Deelnemers eensgezind:

Betuwse 11 Dorpentocht heeft opvallend knusse sfeer!

Rhenoy – Zaterdag 25 mei, wielerliefhebbers uit ons dorp, de regio, het hele land en ja zelfs van ver buiten onze landsgrenzen (België, Frankrijk en Griekenland) kwamen naar Rhenoy en genoten opnieuw van een zonovergoten parcours en een gezellige sfeer tijdens en na de  Betuwse 11 dorpentocht. Geleerd van de warmte van voorgaande jaren, vertrokken de deelnemers voor de 100 en de 130 km al vroeg om zo vóór het heetst van de dag terug te zijn. Bij de 50 km tocht was het grote aantal Rhenoysche deelnemers opvallend. Veelal wel met ondersteuning.

» Lees meer

Overige nieuwsberichten