Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Miss Rhenoy 2010 is...

Miss Rhenoy 2010 is...

Anders dan andere jaren is Miss Rhenoy dit jaar niet op Koninginnedag aan het publiek voorgesteld, maar tijdens de Veldtoertocht van Rhenoy op 17 januari. Toen de renners nog na zaten te genieten van hun belevenissen nam Klaas van Leeuwen de microfoon in zijn hand om voor een volle zaal de komst van Miss Rhenoy 2010 aan te kondigen.

Rond 12:30 u. kwam zij aanrijden in een auto van de Brandweer. Toepasselijker kon bijna niet omdat de toekomstige Miss Rhenoy deze nacht wakker werd van een brandende auto bij hun thuis en zij de rest van de familie wakker heeft gemaakt, zodat erger kon worden voorkomen. Onze nieuwe Miss Rhenoy houdt dus het hoofd koel, een goede eigenschap voor een Miss. Miss Rhenoy 2010 is Mariëlle Verstegen. Zij kreeg in de Betuwepoort de Sjerp overhandigd van Miss Rhenoy 2009, Larissa Schiltmans. Wethouder Joop Doeland wenste de nieuwe Miss veel geluk en sprak de wens uit dat het Lustrumfeest voor het 6e Lustrum van Rhenoy een groot succes mocht worden.

Mariëlle Verstegen, 18 lentes jong, is een dochter van Barend en Lida Verstegen, woont aan de Breezij en heeft als grote hobby paardrijden. Met haar paard Romeo rijdt ze regelmatig wedstrijden. Op het Wellant College in Houten volgt Mariëlle de opleiding Diergezondheid/ Dierenartsassistente. Ze werkt graag met dieren en helpt thuis volop mee op de boerderij. Ze heeft haar trekkerrijbewijs en je ziet haar dan ook regelmatig op grote tractoren en landbouwmachines van het loonbedrijf van haar ouders door het dorp rijden.

Mariëlle vindt het erg leuk en een voorrecht om Miss Rhenoy te zijn omdat dit toch iets speciaals is. Zeker in dit Lustrumjaar geeft het een extra dimensie om in de schijnwerpers te staan en zich te presenteren en ze zal er alles aan doen om haar taak als ambassadrice van Rhenoy zo goed mogelijk te vervullen.
Het Bestuur bedankt Larissa voor haar taak als Miss Rhenoy 2009 en wenst Mariëlle heel veel succes als Miss Rhenoy 2010.