Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Koninginnedag viering

Koninginnedag viering

Vanochtend is Koninginnedag in Rhenoy om 8.30 uur van start gegaan met het hijsen van de Nederlandse vlag. Veel kinderen en ouders hadden zich met versierde fietsen bij de Betuwepoort verzameld. Direct na het Wilhelmus gingen de kinderen met hun fietsen door het dorp 'reveille-rijden' om zoveel mogelijk dorpsbewoners wakker te toeteren en rammelen.

Eenmaal terug gekomen bij de Betuwepoort werd er door een onafhankelijke jury gekeken naar de mooist versierde fietsen van de kinderen. Terwijl de jury in beraad ging, werden de kinderen in de Betuwepoort lekker verwend met pannenkoeken en de ouders met een lekker kopje koffie of thee.

Na het smikkelen en smullen vond de prijsuitreiking van de mooist versierde fietsen plaats. Er waren drie hoofdprijzen voor de jongens en drie hoofdprijzen voor de meisjes. Maar alle andere deelnemers werden ook verrast, zij mochten allemaal ook een prijsje uitzoeken!

De ochtend werd afgesloten met een ballonnenwedstrijd. Alle kinderen mochten een ballon met zijn of haar kaartje eraan oplaten. De drie balonnen die het verst zullen komen en waarvan de kaartjes terug gestuurd worden, zullen een mooie prijs ontvangen tijdens de playbackshow van het Lustrumfeest op vrijdagavond 28 mei!

In de middag werden er, onder het genot van gezellige muziek en een barbeque, diverse spellen gespeeld voor jong en oud. Zo was er een reuze mikado, twee springkussens, de competitie spijkerslaan, boogschieten voor kinderen, schieten voor volwassen en als hoofditem 'de knock out show' met showmaster 'Juan' (alias K. van L. uit Rhenoy).
Om 17.00 uur volgde de trekking van de verloting met diverse leuke prijzen.

Het was een geslaagde dag!

Ontbijt Koninginnedag 2010

Ballonnenwedstrijd Koninginnedag 2010

Organisatie Koninginnedag 2010
De organisatie van Koninginnedag 2010; Hellen, Petra, Bart-Jan en Eddy.