Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Leuke kindermiddag en BBQ

Leuke kindermiddag en BBQ

Woensdag begon de kindermiddag met een picknick in speeltuin “De Speelberg”. Maar liefst 93 kinderen kwamen om half 1 naar de speeltuin, waar ze een lunchpakketje kregen. In de rode of blauwe zakdoek zat een pakje drinken, een krentenbol, een croissant en een kaasstengel. De kinderen zochten gezellig een plekje, al dan niet op een picknickkleed en hebben lekker gegeten en gedronken. Voordat we naar de Dorpsstraat gingen, konden de kinderen nog lekker spelen in de speeltuin. In de Dorpsstraat heeft iedereen kunnen genieten van Jeroens jeugdshow. Er was de assistente verkiezing, een spekkenkampioenschap en hits raden in de fragmentshow. De kinderen stonden, ondanks dat het af en toe regende, de hele tijd bij het podium en deden enthousiast mee.
Hierna kregen de kinderen een plakje cake, die ze konden versieren met hagelslag, drop en natuurlijk slagroom. De cakejes smaakten dan ook net zo lekker als ze er uit zagen. Nog wat drinken en de kinderen wilden graag weer door met de volgende activiteit. Er werd door Akky Fit uit Beesd een heuse Zumba Clinic gegeven. Zowel de jongens als de meiden als de moeders hebben fanatiek meegedaan.  Als afsluiting mochten alle kinderen op het podium de bewegingen laten zien.
Felius uit Leerdam zorgde ervoor dat alle kinderen nog een lekker ijsje kregen. Iedereen heeft kunnen genieten van een fantastische middag. Aansluitend aan de kindermiddag vond de familiebarbecue plaats. Er werd lekker gegeten, gedronken en gezellig bijgepraat!

Klik hier voor foto's van de kindermiddag en de familiebarbecue.