Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Rabo Dikke Banden Race 2011

-Rabo Dikke Banden Race Rhenoy-

 Afgelopen zaterdag is tijdens de Rabo Dikke Banden Race door de jeugd in Rhenoy, hard gestreden om een podiumplaats te bemachtigen. Om 11:00 u. precies loste Rabobank ambassadrice Magaret Lenselink het startschot voor de eerste race. Dit was de groep 7,8, en 9 jarigen. Hier kwam Quinn van Zanten uit Beesd als eerste over de streep op de voet gevolgd door Bart van Eijkelenburg uit Rumpt en als derde duwde Mels van den Broek uit Beesd zijn voorwiel over de eindstreep.  Van de meisjes finishte Lisa Vroege uit Rhenoy  als eerste en Caitlin van den Broek uit Beesd als tweede.

Van de tweede groep 10,11 en 12 jarigen passeerde Corne Verstegen uit Rhenoy als eerste de finishlijn met in zijn achterwiel Dagmar Duyzer uit Hardinxveld-Giesendam en als derde finishte Jorn van den Broek uit Beesd.

De winnaars kregen een kus en bloemen van Miss Rhenoy Peggy ten Tuynte en gingen met mooie bekers naar huis. Alle deelnemers kregen na afloop nog iets lekkers te eten en te drinken en mochten zij de T-shirtjes houden.

De Rabo vindt het belangrijk dat de jeugd actief bezig is en ondersteunt het wielerrennen bij de jeugd. De winnaars krijgen een uitnodiging voor de nationale Rabo Dikke Banden Race die later dit jaar gehouden zal worden.

Zie ook de foto's op deze website