Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Voorzitter VDR stopt

Na 8 jaar in het bestuur te hebben gezeten, vind ik het tijd om te stoppen als voorzitter. De afgelopen 2 jaar waren druk, soms te, met het lustrum en daarna de lobby voor het dorpsplan en de woningbouw. Het lustrum was een geweldig succes en Rhenoy krijgt een dorpsplan en na 28 jaar ook woningbouw als het aan de Raad ligt. Mooie hoogtepunten! De commissies zijn gevuld en draaien zelfstandig. De werkgroep voor het dorpsplan is opgestart en volop aan de slag.

Voor mijn gevoel is dit een goed moment om te stoppen. Het is tijd om het spreekwoordelijke stokje door te geven en tijd voor vernieuwing in het bestuur. En voor mij persoonlijk is het tijd om de balans tussen privé en alle andere dingen opnieuw te verdelen. Vaker de mama zijn die de kinderen in bed stopt, in plaats van de ‘moet je nu alweer vergaderen’-mama. Uiteraard zal ik de directe betrokkenheid bij de activiteiten wel gaan missen, maar het niet ‘moeten’ en kunnen kiezen of je meehelpt lijkt mij ook wel fijn.

Ik wil iedereen bedanken die zich heeft ingezet en/of nog steeds inzet voor ons dorp. Tijdens de 8 jaar als bestuurslid was het mooi om te zien hoe we als klein dorpje aan de Linge toch heel veel voor elkaar kunnen krijgen. Ik zal met veel plezier terugkijken naar mijn voorzittersperiode!

Trudy de Kroon