Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Ons dorpsplan is gepresenteerd en nu….

Nu het dorpsplan is gepresenteerd, begint het echte werk. Veel zullen we zelf moeten doen. Het plan is van en voor alle inwoners van Rhenoy.  Alleen samen kunnen we tot successen komen. De dorpswerkgroep roept een ieder op om zich af te vragen op welke manier je jouw steentje kan bijdragen aan de uitvoering van het plan.

Na afloop van de presentatie van het dorpsplan hebben sommige mensen zich al ingeschreven om te helpen bij het uitvoeren/realiseren van een bepaalde activiteit. Zij vragen zich wellicht af…‘En nu?’.

De dorpswerkgroep zal op korte termijn bij elkaar komen om af te stemmen hoe vrijwilligers benaderd en ingezet zullen worden.

Vele handen maken licht werk. De dorpswerkgroep is altijd op zoek naar nog meer dorpsbewoners die af en toe eens willen helpen om Rhenoy mooi te houden! Opgeven kan bij Kees Froeling (Dorpsstraat 49, tel. 683133), via e-mail dorpsplan@rhenoy.infoof bij slijterij De Prins (Dorpsstraat 52) waar een intekenlijst zal liggen. Als u nog geen exemplaar van het dorpsplan hebt, kunt u deze ook ophalen bij slijterij De Prins of opvragen via het e-mail adres dorpsplan@rhenoy.info

Samen maken we Mooi Rhenoy, wij hopen op uw steun!

De dorpswerkgroep