Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Vacature Pachter/Beheerder dorpshuis

Vacature Pachter/Beheerder dorpshuis

Voor ons dorpshuis/partycentrum “de Betuwe Poort” in Rhenoy zoeken wij per 01-01-2014, wegens het vertrek van de huidige beheerder, geïnteresseerden voor de betrekking van:

PACHTER / BEHEERDER DORPSHUIS m/v

Van de pachter/beheerder wordt verwacht dat hij/zij als zelfstandig ondernemer het dorpshuis/partycentrum beheert, de keuken en bar exploiteert.

Het dorpshuis bevindt zich aan de rand van de Betuwe en beschikt over zalen voor grotere en kleinere groepen. De locatie wordt gebruikt voor sociaal-culturele activiteiten van verenigingen, maar ook voor bruiloften, partijen, begrafenissen, cursussen, (bedrijf)vergaderingen, catering en dergelijke.

Wij zoeken een gastheer/-vrouw met de volgende kwalificaties:

- zakelijke, commerciële en dienstverlenende instelling;
- sociaal vaardig, enthousiast en initiatiefrijk;
- sterke affiniteit met de sociale functie van het dorpshuis;
- in bezit van de benodigde diploma’s: sociale hygiëne, BHV en horeca

Naast lokale betrokkenheid en het woonachtig zijn in de regio, is het hebben van horeca-ervaring een pre.

Wij bieden een goed onderhouden locatie met potentie en een prettige samenwerking met het bestuur van het dorpshuis, Stichting Opwaarts.

Voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met Roel van Stappershoef, voorzitter Stichting Opwaarts, op telefoonnummer 06-53213698 of via het e-mail adres hieronder.

Heeft u interesse? Stuur dan voor uiterlijk 1 oktober 2013 een sollicitatiebrief vergezeld van uw CV naar Roel van Stappershoef via roel.vanstappershoef@planet.nl