Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Rectivicatie ! Feestweek programma

Festival Rhenoy 2019

5, 6 & 7 September

 

Na het succes van 2018 waar voor het eerst een BigBounce voor de kinderen en een PubQuiz op het programma stond ‘pakken we dit jaar grootser uit’ !

 

We beginnen het Festival Rhenoy 2019 op donderdag 5 september met de traditionele OpenEettafel, dit keer niet in de feesttent maar op een boot tijdens een mooie dinertocht over de Linge. De bus richting Leerdam vertrekt rond 11.15h vanaf het Dorpshuis. Graag om 10.45h aanwezig zijn. We meren om 12h af in Leerdam en kunnen genieten van een heerlijke lunch incl. koffie en thee. De tocht over onze prachtige Linge duurt tot ongeveer 15h. Dan stappen we weer gezamenlijk in de Bus op weg naar Rhenoy. De kosten per persoon zijn € 15. Senioren uit Rhenoy vanaf 55 jaar zijn welkom. Wil je mee? Meld je dan aan bij Lies Westbroek (Dorpstraat 58) of Corinna Eggert (Haarakker 37). Graag een envelop met naam en het geld voor de inschrijving.

Natuurlijk worden de Bingo liefhebbers niet vergeten.

Op donderdagavond 5 september om 19:30h (zaal open vanaf 19 uur) wordt er in de Betuwe Poort ouderwets  ‘gestreden’ om interessante geldprijzen .

De feestcommissie kreeg veel positieve reacties na de PubQuiz vorig jaar. Daarom natuurlijk ook in 2019 een PubQuiz met hopelijk nog meer teams.

 Was je er vorig jaar bij en wil je revanche of heb je gewoon zin in een gezellige avond vorm dan een team van 6 personen en doe mee aan de PubQuiz in de Betuwe Poort in Rhenoy op vrijdagavond 6 september.

Iedereen van jong (vanaf 12 jaar) tot oud is welkom vanaf 19:00h, start PubQuiz 19:30h.  Met algemene kennisvragen gesteld door onze gezellige quizmaster, fotorondes en muziekvragen maak je met een goed samengesteld team ook nog kans op leuke prijzen. Na de PubQuiz neemt een ervaren DJ het stokje over van de quizmaster en kan er gezellig nagetafeld en natuurlijk ook gedanst worden.  

Schrijf je in voor de pubquiz  met een email naar feestcommissie.rhenoy@gmail.com . Geef daarbij de namen en leeftijden van de teamleden door (zover deze al bekend zijn) en ook een originele teamnaam. Voor het team met de leukste naam is er weer een leuke prijs beschikbaar.

De toegangsprijs voor de PubQuiz is 25 Euro per team 

Op zaterdag 7 september sluiten we het Festival Rhenoy 2019 af met een spectaculai

Family, Food & Fun Festival.

Dit festival voor jong en oud vindt plaats op het speeltuin terrein van Rhenoy, start om 16:00h en zal duren tot in de kleine uurtjes. We zetten dit keer geen tent neer in de speeltuin. In plaats daarvan maken we van het grote grasveld en de speeltuin een festivalterrein met sfeervolle tenten, bier- en sta tafels, gezellige lounge plekken, een bar, 'platte' karren voor live muziek en uitvoeringen, een DJ stand, diverse ambachtelijke foodtrucks, sfeervolle verlichting, springkussens voor de kinderen etc. 

Wie we naast de DJ’s laten optreden houden we nog even geheim.... J

 De toegangsprijs tot het festivalterrein is 10 Euro voor de hele dag voor iedereen ouder dan 12 jaar.

 Onze leden van de VDR ontvangen een gratis consumptie bon.

Natuurlijk kunnen we ook dit jaar niet zonder helpende handjes en sponsoren. Dus heb je zin om mee te helpen van dit Festival Rhenoy 2019 een groot succes te maken laat ons dat a.u.b. weten via feestcommissie.rhenoy@gmail.com

Corinna, Jeroen, Berto, Ed