Contact | Colofon | Disclaimer
 
 

11 Dorpentocht (West Betuwe), fiets mee!

Ook dit jaar organiseert Stichting Wielerronde Rhenoy een recreatieve fietstocht voor zowel de gewone fiets als de racefiets/mountainbike. 
Na de succesvolle eerste 5 edities, willen wij hier een nieuwe traditie van maken!

Doe mee en maak zaterdag 25 mei 2019 een prachtige fietstocht door de 11 karakteristieke dorpen in onze gemeente Geldermalsen en geniet van het omringende landschap in dit westelijke deel van de Betuwe: de fruittuin van Nederland. De tocht voert over dijkjes van de Linge, langs (fruit)boomgaarden, boerenerven, weilanden, grienden en diverse landgoederen, waaronder ‘Mariënwaerdt’ en ‘Noordenhoek’. In Geldermalsen zal bij de nieuwe vestiging van Bike Repair een rustpunt worden ingericht, waar koffie/thee en appeltaart verkrijgbaar is.

Er zijn 3 afstanden te fietsen: 50 km, 100 km en 130 km

Nogmaals, de tocht van 50 km is (ook) uitermate geschikt voor ‘gewone fietsen’. Vorig jaar deden al meer dan 50 deelnemers op de gewone fiets mee!

Bij terugkomst in Rhenoy zal bij dorpshuis de Betuwe Poort (start/finish locatie) de feestelijke fietsdag compleet worden gemaakt. Er is voor iedereen vertier. Muzikale entertainment, hapjes en drankjes, de Dikke Banden Race voor de jeugd (15:00), een mini-kermis met draaimolen, knutseltent, sminken, springkussen een Bungy Jump en Kameel rodeo voor de kids.

Starttijden fietstochten:
• voor 130km tocht: 8.30 uur tot 9.00 uur
• voor 100km tocht: 9.00 uur tot 9.30 uur
• voor  50 km tocht: 9:30 uur tot 10.00 uur (ook voor gewone fietsen)

Inschrijven:
Inschrijven kan op zaterdag 25 mei 2019 (voorafgaand aan de tocht) bij de start- en finshlocatie: dorpshuis de Betuwe Poort

Kosten deelname:
• € 4,00 voor NTFU leden* (incl. 1 gratis consumptie (koffie/thee) bij rustpunt)
• € 5,00 voor niet NTFU leden (incl. 1 gratis consumptie (koffie/thee) bij rustpunt)
*NTFU staat voor ‘Nationale Toerfiets Unie’ waarvan je lid kunt zijn

Locatie start/finsh en douchegelegenheid: 
- Dorpshuis 'de Betuwe Poort' Kornelis van Wijnenstraat 1 te Rhenoy

Meer informatie en foto's: ga naar www.11dorpentocht.nl